10 minuten aan nieuwe Forspoken gameplay getoond

News
vrijdag, 01 april 2022 om 14:30
forspokenf1624549749
De nieuwe game Forspoken is onlangs helaas uitgesteld naar oktober. Maar dat betekent niet dat we in een peridode van radiostilte terechtkomen. Zo zijn er nu 10 minuten aan nieuwe gameplay verschenen.
Wie uitkijkt naar de nieuwe game Forspoken kan zijn hart ophalen. Helaas werd de game, die eigenlijk in mei zou uitkomen, onlangs uitgesteld. Maar toch kun je nu wat nieuwe beelden zien.
De beelden komen via GameInformer en tonen de combat van de game. Ook de parkour-achtige voortbeweging door de wereld staat in het zonnetje. De game maakt gebruik van de snelle laadtijden die de SSD van de PS5 mogelijk maakt om een vloeiende ervaring te leveren.

Wat is Forspoken?

Forspoken wordt gemaakt door het team achter Final Fantasy XV. In de game speel je als Frey Holland, die uit onze wereld wordt verplaatst naar de magische wereld Athia. Ze probeert weer naar huis te komen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.
Athia wordt namelijk geregeerd door tirannen, waar Frey het mee aan de stok krijgen. Onlangs zijn er meer details naar buiten gekomen over het verhaal. Er wordt beloofd dat de game behoorlijk verhaalgedreven is en er werken heel wat bekende namen aan het verhaal. Zo schrijft ook Gary Whitta, de schrijver van Rogue One: A Star Wars Story mee aan de game.
Ondanks het uitstel is er al een nieuwe releasedatum bekend. De game staat nu gepland voor 11 oktober 2022. Hij komt uit voor PlayStation 5 en PC.