GTA Online krijgt volgende week grote gratis update

News
donderdag, 21 juli 2022 om 17:45
gta online 7 21 2022 the criminal enterprises artf1658418253
Spelers van GTA Online kunnen snel weer met veel nieuwe content aan de slag. Volgende week komt Rockstar namelijk met de grote update The Criminal Enterprises, die gratis is om binnen te halen.
Niet alleen in de echte wereld stijgt de inflatie de pan uit, ook in GTA Online is de economie in een crisis. Los Santos kampt daarnaast ook nog met verstoorde toeleveringsketens in de detailhandel en een hittegolf. Maar voor de onderwereld is de situatie het perfecte moment om er mooi van te profiteren.
Met The Criminal Enterprises update krijgen spelers dan ook nieuwe mogelijkheden om hun zakken te vullen en hun imperium te laten groeien. Er zijn nieuwe missies om te spelen voor Executives, Bikers, Gunrunners en Nightclub Owners en je kan aan de slag met Operation Paper Trail - een reeks missies voor 1 tot 4 spelers om erachter te komen wie er achter de stijgende benzineprijzen zit.
Daarnaast zal Rockstar ook nog meer nieuwe voertuigen toevoegen aan de wereld van GTA Online. Zo kan je stappen in een nieuw Imani Tech-auto, die volgepropt zit met handige gadgets, van een remote control tot aan een missile lock-on jammer.

Gameplay gaat op de schop in de update

Rockstar voegt niet alleen nieuwe content toe met The Criminal Enterprises, de ontwikkelaar gaat aan veranderingen aanbrengen aan de gameplay. Zo heeft het geluisterd naar feedback van spelers en zal het makkelijker worden om health terug te krijgen tijdens vuurgevechten, terwijl de homing missiles van de Oppressor Mk II een nerf krijgen.
Ook zal er meer geld uitbetaald worden voor verschillende activiteiten, zoals de originele heists, races, missies voor Bodyguards en MC Members en meer.

Populair Nieuws

Laatste Reacties