Epic Games gratis game levert rauwe WW1 beleving

News
vrijdag, 22 juli 2022 om 9:00
epic gamesf1645113725
Het is donderdag en ook in de vakantie betekent dat dat Epic Games ons trakteert op gratis games! Deze week krijgen we een rauwe first person shooter voorgeschoteld die ons de hoogte- en dieptepunten van WW1 doet herbeleven.
Elke donderdag is het raak: Fans van gratis krijgen weer gratis games voorgeschoteld van Epic Games. Deze week heeft Epic zelfs twee games in de mats, die beiden een heel ander genre beslaan.
In Tannenberg levert Epic Games massagevechten, gesitueerd aan het oostfront van de eerste Wereldoorlog. De game levert gevechten tussen 64 spelers die vechten om de controle van sleutelsectoren op het slagveld, die ieder belangrijke voordelen bieden. De slagvelden spelen zich af tussen de Russische legers aan de ene kant en Duitsland en Italië aan de andere kant.
Met zeven legers, meer dan 50 wapens en acht grote mappen levert dat veel vrijheid voor spelers in zowel multiplayer als singleplayer met AI bots. WW1 shooters hebben het manco dat de geweren weliswaar solide aanvoelen, maar tegelijk ouderwets en bewerkelijk. Zo moet je na elk schot zelf herladen, wat in shooters die in modernere tijden spelen nogal achaisch aanvoelt. Tannenberg is het vervolg op het eerdere succes Verdun.
De tweede game die Epic Games gratis weg geeft is een heel ander type game: Shop Titans is een RPG shopkeeper simulatie. Je ontwerpt je eigen uitrusting, bevoorraadt je winkel en verkoopt je spullen aan aankomende helden met een flinke winst. Je huurt helden om in grotten waardevolle materialen te zoeken voor je volgende uitrusting in je winkel.
Shop Titans is normaliter al een gratis game, maar deze week geeft Epic Games een pretpakket aan extra's weg voor deze game, zodat je een vliegende start kan maken.
Wie inlogt in de game voor de volgende week donderdag krijgt een enorme lijst gratis goodies, waaronder blueprints voor in je winkel, decoraties, tokens, materialen en meer.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Ook komende week kunnen we weer gratis games tegemoet zien.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws