GTA Online krijgt volgende week Fast and Furious-achtige update

News
vrijdag, 16 juli 2021 om 17:00
xgn google image
Ondanks dat GTA Online al in 2013 is gelanceerd, blijft Rockstar nieuwe content maken voor de game. Zo kunnen spelers volgende genieten van de Fast and Furious-achtige Los Santos Tuners update.
Liefhebbers van de Fast and Furious-franchise kunnen met smart uitkijken naar de aankomende Los Santos Tuners update voor GTA Online. Rockstar heeft vandaag namelijk meer informatie over de update gedeeld, die 20 juli gelanceerd zal worden.
De patch staat helemaal in het teken van gepimpte auto’s en actievolle, illegale races. Om aan die races deel te nemen moet je allereerst naar een onopvallend warenhuis gaan in Cypress Flats. Binnen het met graffiti bespoten gebouw vind zich alleen de LS Car Meet plaats, een ontmoetingsplek voor alle fans van gemodificeerde auto’s. Dit is dan ook een nieuwe locatie waar spelers elkaar kunnen ontmoeten, relaxen en hun racemonsters kunnen showen.
Wanneer je je aanmeldt bij de LS Car Meet krijg je niet alleen een sociale plek om like-minded spelers te vinden, je krijgt ook een aantal andere voordelen. Zo krijg je toegang tot een Test Track, waar je je auto tot het uiterste kan testen zonder last te hebben van de politie. Ook heb je de mogelijkheid om aan Prize Ride Challenges mee te doen om een speciale Prize Ride te winnen.

Gloednieuwe straatraces in GTA Online

Het is geen overbodige luxe om je skills als coureur bij te schaven op de Test Track, want de Los Santos Tuners update introduceert ook nieuwe, illegale straatraces. In verschillende soorten races kan je laten zien wat jij waard bent achter het stuur, zoals tijdens de razendsnelle Street Race Series of de open-ended Pursuit Series - waar creatieve routes worden aangemoedigd.
Door je onder te dompelen in de straatrace-scene zal je langzaam maar zeker een reputatie opbouwen. Des te hoger die is, des te meer toegang je krijgt tot nieuwe modieuze gear, flitsende onderdelen voor je auto, nieuwe race-modi en zelfs een privé Car Meet. Nog even wachten dus en dat wordt het tijd om te gaan in GTA Online!