GTA 6 speculatie start weer wegens zet van Rockstar

News
vrijdag, 16 juli 2021 om 11:00
gta 6f1626425209
De speculatie rondom GTA 6 is opnieuw begonnen onder de fans. Het heeft te maken met een recente zet van Rockstar Games. De maker van de reeks heeft namelijk de laatste tijd steeds meer Mods van Vice City, San Andreas en nog veel meer offline te halen.
Vorige week begonnen de problemen voor de fans van GTA. Toen werden de eerste Grand Theft Auto map mods offline gehaald. Het bedrijf heeft, net als moederbedrijf Take-Two, nog niets gezegd over de situatie. Niet lang daarna werden nog een aantal map mods offline gehaald.
Dit keer werden mods rondom Bully, GTA 4 en GTA 3 offline gehaald. Ook hierover werd vervolgens geen woord gerept door de studio's achter de games. Ook werd er nooit een waarschuwing gegeven door Rockstar Games of Take-Two.
Door de plotselinge verandering in het beleid van Rockstar Games is opnieuw speculatie begonnen rondom GTA 6. Het gerucht gaat namelijk dat die game zich in Vice City afspeelt en fans denken dat de mods uit de lucht worden gehaald zodat er geen manier meer is om een modernere versie van de stad te doorkruisen.
gta 6 releasef1579595428

GTA 6 speculatie gaat nog wel even door

Toch zouden fans dan, volgens insiders, nog een flinke tijd moeten wachten. Er wordt namelijk door meerdere bronnen gesteld dat de game pas op zijn vroegst in 2024 verschijnt, al wordt 2025 ook niet uitgesloten. Anderen speculeren dat de mods offline gehaald wordt ter voorbereiding van een aankondiging rondom remasters van de oudere titels.