'GTA 6 release komt in 2021 op next-gen'

  Stop met wat je doet en let op! Het ziet er naar uit dat de GTA 6 release is onthuld door een game tester. De release van GTA 6 zal in het najaar van 2021 plaatsvinden en komt naar de volgende generatie consoles, oftewel de PlayStation 5 en Xbox Series X.

  Op Pastebin is een groot bericht te vinden door iemand die claimt een Game Tester te zijn voor GTA 6. De schrijver claimt dat de GTA 6 release in 2021 plaats zal vinden en dat de game op de volgende generatie consoles uitkomt. Tevens claimt de schrijver dat de game realistische gunplay heeft, dat de kaart onder te verdelen is in vier steden (San Andreas, Mid West, Liberty City en Vice City) en dat er slechts een speelbaar personage zal zijn.

  De game zou ook 8K upscaling-mogelijkheden hebben met ray tracing, waarbij de game draait op een custom engine. Ook de laadtijden worden besproken. Zo zou je slechts enkele seconden hoeven te wachten dankzij de SSD die de nieuwe consoles gebruiken, maar neemt de game wel meer dan 200 GB aan ruimte in. Een officiele aankondiging zou halverwege 2020 moeten komen, waarbij herfst 2020 ook nog een mogelijkheid is.

  Het is natuurlijk nog maar de vraag of dit gerucht waar blijkt te zijn. Hoewel er meerdere geruchten rondgaan over deze releaseperiode is er nog niets bevestigd.

  Update - Aankondiging blijft uit

  Inmiddels zijn we bijna halverwege 2020, maar hebben we nog niets gehoord over GTA 6. Officieel gezien is de game nog niet onthuld, maar volgens dit gerucht moet daar nog wel ruimte voor zijn. Alle GTA 6 details die we wel al weten hebben we voor jou op een rijtje gezet in ons speciale overzicht.

  Dit artikel is op 10 juni 2020 bijgewerkt.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.