Kijktip: Japanse Disney brengt Ni No Kuni film naar Netflix

  Netflix krijgt er komende week weer een pareltje bij. Studio Ghibli heeft namelijk een Ni No Kuni film gemaakt en brengt deze naar de streamingdienst. Een trailer is al op Netflix te zien, maar vanaf 16 januari kun je de film bewonderen!

  Studio Ghibli heeft ons al met veel toffe en ontroerende animatiefilms vermaakt. Daarnaast kwam de studio met de twee Ni No Kuni games die erg goed ontvangen werden. Nu verrast de studio ons met een heuse Ni No Kuni film. Die film komt sneller dan verwacht, want vanaf volgende week kun je hem op Netflix bewonderen.

  Ni No Kuni film van hetzelfde team als de games

  Voor de Ni No Kuni film heeft Ghibli samengewerkt met Warner Bros. Het team dat aan de film gewerkt heeft bestaat uit een aantal van de mensen die verantwoordelijk waren voor de cutscenes in de game franchise. Zo werkte regisseur Yoshiyuki Momose aan de ruim twee uur durende Netflix film.

  Ni No Kuni gaat over Yuu, die in een rolstoel zit. Op een dag komt een van zijn vrienden, Kotana, in gevaar. Als Yuu hem met een andere vriend probeert te redden komt het drietal ineens in Ni No Kuni terecht. In deze vreemde wereld beleeft het stel een enorm avontuur.

  Vanaf 16 januari is Ni No Kuni te zien op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.