Xbox Series X slogan geeft je dromen kracht

  Het jaar van de Xbox Series X is aangebroken. Microsoft heeft de Scarlett eindelijk uit de doeken gedaan en de echte naam bekendgemaakt. Bij een nieuwe console hoort een nieuwe slogan. Microsoft heeft deze nu voor de Xbox Series X vastgelegd.

  De zin die onder de Xbox Series X zal schitteren is 'Power Your Dreams'. Het bedrijf diende de zin al op 31 december in als trademark, maar afgelopen week is deze officieel goedgekeurd. Het lijkt erop dat dit het officiële onderschrift van de komende console wordt.

  Insteek van 'Power Your Dreams' onbekend

  Bij de Xbox One gebruikte Microsoft ook een onderschrift. Bij deze console schitterden de woorden 'Jump Ahead' en dat was niet voor niks. De zin sloeg op de marketingstrategie voor de Xbox One. Daarnaast kun je deze slogan makkelijk relateren aan de Game Pass en Game Pass Ultimate die Microsoft introduceerde. Hiermee kun je namelijk bij veel first party titels direct spelen als de game uitkomt en heb je één online abonnement voor al je Microsoft apparaten (Xbox en pc).

  Welke kant Microsoft op wil met de Xbox Series X is nog onbekend. De slogan 'Power Your Dreams' lijkt voor nu nog niets rondom plannen te doen te hebben. Alhoewel, als je naar de gelekte renders van de console kijkt zou het wel eens op de uitgebreide compatibiliteit van het apparaat kunnen duiden.

  Wat vinden jullie van de nieuwe slogan?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.