Update - GTA 6 fan verstoort gamescom Opening Night Live

News
woensdag, 23 augustus 2023 om 9:00
gta 6f1626425209
Het is niet overdreven om te zeggen dat GTA-fans al een tijdje wachten op een nieuwe game. GTA 5 wordt 10 en hoewel GTA 6 in ontwikkeling is, zijn er nog altijd geen officiële beelden van. Een Duitse fan vraagt nu op een bizarre manier om informatie.

Update - gamescom verstoord door GTA 6 fan

Dezelfde persoon die nu al twee keer een Duits tv-programma heeft verstoord met vragen over GTA 6, was ook aanwezig bij gamescom Opening Night Live. Vlak na de Starfield-trailer die de show opende klom hij op het podium om mede te delen dat Bill Clinton GTA 6 wil spelen. Dat de voormalig president van de VS werd genoemd lijkt geen toeval. Tijdens The Game Awards van vorig jaar (tevens gepresenteerd door Geoff Keighley), wilde iemand uit het publiek de Game of the Year Award van Elden Ring opdragen aan Clinton.
Oorspronkelijk bericht:
Het wordt steeds makkelijker om op één of andere manier in contact te komen met de maker van iets waar je fan van bent. Wie iets wil weten over GTA kan vaak een DM sturen naar Rockstar of een ontwikkelaar. Of dat op prijs gesteld wordt en of je antwoord krijgt is een tweede, maar het kan.
Toch probeert een Duitse GTA-fan op een veel moeilijkere manier informatie te krijgen. Tijdens het programma Doppelpass is hij de set op gestormd om te vragen om informatie over de nieuwe game. Doppelpass is een praatprogramma over de Bundesliga, dus het is onwaarschijnlijk dat hij op deze manier iets over GTA 6 te weten was gekomen.
Opvallend genoeg is dit niet de eerste keer dat deze persoon dit probeert. In 2021, voordat GTA 6 werd aangekondigd, probeerde hij precies hetzelfde bij een Duitse spelshow. De presentator poeierde hem af door op te merken dat hij zelf nog niet klaar was met GTA 5 en dus geen zesde deel nodig had.

Wanneer is de release van GTA 6?

Inmiddels is GTA 6 dichterbij dan ooit. Er zijn veel geruchten en aanwijzingen dat Rockstar de game in 2024 uit wil brengen. Dat maakt het waarschijnlijk dat er vroeger of later een trailer komt, misschien zelfs dit jaar nog.
Dit bericht is bijgewerkt op 22 augustus 2023.