Call of Duty 2020 gelekt door Doritos

  Het ziet er naar uit dat Call of Duty 2020 wederom is gelekt. Dit keer ligt de schuld bij een advertentie van het chipsmerk Doritos. Promotiemateriaal van de nieuwe shooter is afgedrukt op de chipszakken.

  Door het lek is nu duidelijk dat Call of Duty 2020 de naam Call of Duty Black Ops: Cold War zal dragen. Het officiële logo is namelijk op de chipszakken te zien. Bekijk hieronder zelf de tweet van Call of Duty News op Twitter, die het lek als eerste tegenkwam.

  Zoals op de zak chips te zien is, kunnen spelers die de chips halen dubbel XP verdienen. Tevens kan er kans gemaakt worden op een jaar lang dubbel XP. Dit is natuurlijk bedoeld voor het multiplayer-onderdeel van de jaarlijkse shooter-reeks.

  Call of Duty 2020 officieel nog geheim

  Bijzonder is dat Call of Duty 2020 officieel nog niet eens uit de doeken is gedaan. Waar de onthulling jaarlijks voor mei op de planning staat, kwam en ging de maand dit jaar voorbij zonder aankondiging. Hoogstwaarschijnlijk heeft dit te maken met het coronavirus dat de wereld in zijn greep heeft.

  Wanneer Call of Duty 2020 wel uit de doeken wordt gedaan, is nog maar de vraag. Speculatie gaat dat de game op 5 augustus via Call of Duty Warzone geteased zal worden. Officieel staat alleen nog niets vast en dus wordt het afwachten tot uitgever Activision zelf de game uit de doeken doet.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.