'iPhone 13 brengt Touch ID terug'

News
maandag, 15 maart 2021 om 11:30
iphone mini 4f1605185976
Het ziet er naar uit dat de iPhone 13 een oude feature terugbrengt. Gerucht gaat dat de iPhone 13 de terugkeer ziet van Touch ID. Dit keer wordt de feature alleen wel onder het glazen touchscreen gestopt, iets wat al jaren het geval is bij Android-smartphones.
Het gerucht komt via MacRumors. Het platform heeft een researchdocument in handen gekregen waarin wordt gemeld dat de kans groot is dat Touch ID terugkeert. Hoewel de terugkeer nog niet vast staat, wordt de kans wel erg groot geacht. Dit keer wordt Touch ID alleen wel verwacht onder het glas in plaats van integratie in de bekende Home-knop die al een paar generaties geleden verdween.
Hieronder wordt duidelijk gemaakt wat de verwachting is van de Barclays-analisten voor de 2021-iPhones.

Voor de komende iPhone 13-cyclus in 2021 voorzien we betere integratie voor het bestaande gestructureerdere light-systeem. Die gaat de langverwachte versmalling van de notch mogelijk maken. Aan de achterkant verwachten we niet dat Apple de adoptie van de Lidar 3D sensor uitbreidt voor andere modellen.

Voor 2022 verwachten we dat er een verschuiving van de architectuur plaatsvindt van de gestructureerde light naar time-of-flight. Op basis van gesprekken binnen onze industrie is de massa-ontwikkeling hiervoor pas gereed in 2022. Voor 2021 is wel waarschijnlijk dat de vingerafdrukscanner onder het glas gebruikt wordt voor de 2021 iPhones.

Of de iPhone 13 daadwerkelijk de terugkeer ziet van de Touch ID is nog even afwachten. Daarvoor moet de telefoon eerst aangekondigd worden. Dat kant dit jaar mogelijk alleen wel een weer stukje later gebeuren dan normaal.

Populair Nieuws

Laatste Reacties