Update - ABN-Amro storing lijkt weer opgelost

News
woensdag, 10 maart 2021 om 17:40
pexels pixabay 50987f1615385895
Wie vandaag van plan is om te gaan internetbankieren bij ABN-Amro, zal dat voorlopig even moeten gaan uitstellen. De Nederlandse bank heeft namelijk te maken met een storing, waardoor er voorlopig niks gedaan kan worden.

Update - Storing van ABN-Amro lijkt opgelost

Als je wil internetbankieren bij ABN-Amro, dan lijkt het erop dat dat weer mogelijk is. Het aantal meldingen over een storing zijn namelijk bijna tot het nulpunt gedaald. Heb je dus nog een aantal bankzaken om te regelen, dan is nu je kans om dat te doen.

Origineel bericht

Doordat we met z’n allen vanuit huis moeten werken en onze bankzaken op afstand moeten regelen, krijgen banken te maken met veel extra online verkeer. Dat is sinds de lockdown goed te merken aan het aantal storingen waar we te maken mee hebben gekregen. Zo dit jaar de ING last van een storing, maar was voornamelijk de ABN-Amro de dupe van meerdere storingen.
Het is momenteel opnieuw raak voor de Nederlandse bank. Op allestoringen.nl is sinds drie uur vanmiddag namelijk een flinke stijging te zien in het aantal mensen die problemen hebben met internetbankieren. Het gaat daarbij niet alleen om de website van ABN-Amro zelf, maar ook de applicatie. Wanneer je probeert in te loggen, zal je een melding te zien krijgen dat er een storing is, waardoor het niet mogelijk is om in de app te komen.

Wanneer is de ABN-Amro storing weer opgelost?

Aangezien er pas net meldingen binnenstromen over de storing, is het nog maar de vraag wanneer het weer mogelijk is om te internetbankieren bij de bank. Zo wordt op het Twitter-kanaal van ABN-Amro nog geen melding gedaan van een storing, waardoor de bank mogelijk zelfs nog niet op te hoogte is. Hopelijk zijn de problemen snel weer opgelost, waardoor iedereen de app weer naar hartelust kan gebruiken.
Dit artikel is op 10 maart 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws