Gratis je coronakapsel knippen in Red Dead Online deze week

News
woensdag, 08 juli 2020 om 12:30
red dead online 7 7 2020 image 2f1594196801
Door het coronavirus hebben veel mensen niet de mogelijkheid gehad om de kapper te bezoeken en daarmee een behoorlijk coronakapsel gekregen. In Red Dead Online is dat nu geen probleem meer, want je kan een gratis bezoekje brengen aan de kapper.
Na een flinke kampeertocht in de bossen of heuvels zal je waarschijnlijk met een verwilderd kapsel terugkeren naar de bewoonde wereld in Red Dead Online. Je kan deze week vervolgens meteen een bezoekje aan de kapper brengen om je uit te dossen in de laatste haarmode, want een knipbeurt is deze week helemaal gratis. Als je het aandurft kan de barbier ook je gebit fiksen - free of charge.
Wheeler, Rawson & Co. houdt daarnaast ook een mooie uitverkoop deze week. Alle jassen, shirts, laarzen en hoeden in de catalogus zijn te koop met veertig procent korting. De verschillende Ability Cards zijn zelfs aan te schaffen met vijftig procent korting.

Tijd om het verhaal te doorlopen

Ben je nog niet toegekomen aan de verhaallijn in Red Dead Online, A Land of Opportunities, dan hebben we goed nieuws voor je. De missies leveren deze week namelijk drie keer zoveel ervaringspunten op. Heb je de missies al uitgespeeld, dan is het dus ook een goede reden om het verhaal nog een keer te doorspelen.
Die flinke bonus geldt overigens niet alleen voor de verhaalmissies, maar ook voor alle Free Roam Missions. Een mooie week dus om een paar oude bekenden op te zoeken in het Wilde Westen.