Gratis Rambo missie toegevoegd aan Far Cry 6

News
donderdag, 03 februari 2022 om 9:30
image002f1674831525
Rambo fans kunnen nu kijken of ze zelf Rambo kunnen worden in Far Cry 6. Ubisoft heeft namelijk een cross-over missie toegevoegd aan de game. Het goede nieuws is dat de missie gratis wordt toegevoegd, dus je hoeft geen DLC te kopen.
Als eerbetoon aan de eerste drie Rambo films is er nu de missie All the Blood te spelen. In deze missie kom je helaas niet Rambo zelf tegen, maar wel een grote Rambo fan. Deze fan wil een actie beginnen tegen het leger van Yara en deze missie wordt aangepakt zoals Rambo dit zou doen.

Wanneer is de Rambo missie te spelen?

De gratis missie is momenteel al te spelen in Far Cry 6. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat er een nieuwe update komt. Doe dit dus zeker, want naast dat je jezelf na het spelen van de missie Rambo kan noemen, ontvang je ook het wapen de Vengeance Bow. Daarnaast krijg je ook een outfit die geïnspireerd is op het outfit van Rambo.
Ubisoft heeft al meerdere gratis DLC´s, maar ook DLC´s waar je voor moet betalen toegevoegd aan de game. Er is bijvoorbeeld een gratis missie toegevoegd waarin je Danny Trejo ontmoet in de game. Ook worden er in totaal drie DLC´s toegevoegd aan de game waarin je kan spelen als oude Far Cry schurken. Voor deze DLC´s moet je wel betalen en er zijn al twee verschenen in de game.