Danny Trejo-missie nu beschikbaar in Far Cry 6

News
vrijdag, 17 december 2021 om 14:30
far cry 6f1595916424
De missie rondom Danny Trejo genaamd ‘Dani & Danny vs Everybody’ is nu beschikbaar in Far Cry 6. Als onderdeel van de nieuwste update in Far Cry 6 kun je nu de gratis missie ‘Dani & Danny vs Everybody’ spelen.
In de missie verpesten de mannen van dictator Antón Castillo de plannen van Trejo om zijn beroemde taco’s te verkopen. Spelers werken samen met hem samen om wraak te nemen.
Als je de eerste missie voltooid, ontgrendel je ook een nieuwe speciale operatie genaamd ‘Malagua', waar jij en Trejo “studenten helpen die protesteren tegen Antons leger”. In deze operatie krijg een outfit en een taco-truck als je samen met Trejo de missie volbrengt.
Als bonus van deze gratis missie, krijgen spelers met een Season Pass de geremasterde versie van Far Cry 3: Blood Dragon. In de game zie je het gevolg van een nucleaire oorlog. De game werd door Ubisoft beschreven als "een VHS-visie op de toekomst uit de jaren 80", waarbij de speler "het meisje moet pakken, de slechteriken moet doden en de wereld moet redden".

Missie per ongeluk al in game

In november was de missie per ongeluk al beschikbaar in de game. Het ging toen daarentegen nog om een vroege versie van de DLC die nog in ontwikkeling was. Toen spelers erachter kwamen dat de missie in de game zat, werd de missie door Ubisoft via een patch verwijderd.
Far Cry 6 is beschikbaar voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Stadia