Activit-E winnaar Rainbow Six Benelux Esports

News
woensdag, 10 augustus 2022 om 18:00
activit e wint rainbow six siege benelux esports toernooif1660141010
Afgelopen weekend werd het Rainbow Six Benelux League S7 toernooi met een totale prijzenpot van € 17.000 uitgevochten in hartje Amsterdam. Het Belgische Esports team Activit-E kwam als winnaar uit de bus.
Tijdens de finales van de Benelux League, die plaatsvonden in de kerk De Duif, namen vier teams het tegen elkaar op. Activit-E versloeg in de laatste ronde Jlingz Esports met 2-1 na een spannend duel.
Naast de flinke smak geld die Activit-E heeft veroverd, verzekerde het Esports team zich van de mogelijkheid om op internationaal niveau de strijd aan te gaan in de European Challenger League. Dit toernooi vindt in oktober dit jaar plaats en wordt georganiseerd door FACEIT en Ubisoft zelf.
rainbow six siege benelux esports toernooif1660141079

Tijdelijk Rainbow Six Siege event

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is zeven jaar na release nog altijd een zwaargewicht in de wereld van eSports. Ontwikkelaar en uitgever Ubisoft blijft de game dan ook actief ondersteunen met nieuwe updates en uitbreidingen.
Zo is er op dit moment een tijdelijk event gaande genaamd M.U.T.E. Protocol: Flesh and Metal. De update bevat een nieuwe game mode, gebaseerd op de originele M.U.T.E. Protocol, die tot 23 augustus te spelen is. Tevens zijn er nieuwe uniformen, hoofddeksels, weapon skins en Operator portretten te unlocken. Spelers verkrijgen de Flesh en Metal packs door speciale uitdagingen te voltooien of door ze aan te schaffen voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per stuk

Populair Nieuws