Update - Gratis PS Plus games voor juni 2022 gelekt

News
dinsdag, 31 mei 2022 om 13:00
ps plus ps5f1631005854
Het zal ook eens niet zo zijn, ook deze maand zijn de gratis PS Plus games voortijdig gelekt. Dit keer niet niet eens via Dealabs. Volgens een Spaanse website krijgen we drie prima games te spelen!

Update - Bekende lekker ondersteunt gerucht

De PS-Plus games lijken weer een stapje zekerder. Dealabs-gebruiker billbil-kun heeft namelijk ook een lijstje PS Plus-games voor juni gedeeld en hij noemt dezelfde drie games als in het eerdere lek. Billbil-kun lekt geregeld games voor PS Plus en Game Pass en heeft tot dusver altijd gelijk, dus de PS Plus-games voor de komende maand lijken vrijwel zeker.

Oorspronkelijk bericht

Het is Sony weer niet gelukt om de PS Plus line-up geheim te houden. Normaliter zouden de nieuwe gratis games voor PS Plus Essential pas woensdag bekend gemaakt worden, maar via de Spaanse website areajugones weten we dat we waarschijnlijk deze maand weer drie mooie gratis games bijschrijven. In een tweet en op de website worden de nieuwe gratis games door hen al voortijdig bekendgemaakt.
Vanaf volgende week dinsdag 7 juni zijn volgens de website de games God of War (PS4), Naruto Boruto: Shinobi Striker en Nickelodeon All-Star Brawl gratis voor PS Plus abonnees te scoren. God of War is een bijzondere toevoeging, die zit namelijk ook al in de PS Plus Collection, maar die collection is alleen toegankelijk voor abonnees die ook een PS5 hebben weten te bemachtigen. Hiermee zou die game dus voor alle PS Plus abonnees beschikbaar komen.
Deze maand is een speciale maand. Het is de maand waarin de nieuwe PS Plus abonnementsvormen actief worden. Nu al is PS Plus in zijn nieuwe vorm in Azië beschikbaar, wij volgen in de loop van juni. Gelukkig hebben we alle details voor je op een rijtje gezet.

Scoor nu nog de PS Plus games van Mei

De games voor juni 2022 lijken nu dus al bekend, de officiële bekendmaking vanuit Sony wordt woensdag 1 juni bekendgemaakt en zullen dan dinsdag 7 juni beschikbaar komen om te claimen. Tot die tijd kunnen we de gratis games van mei nog claimen:
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt. Vergeet dus niet om alle games te claimen, ook als je nog geen PS5 hebt weten te bemachtigen. Voor het claimen van de maandelijkse PS Plus Essential games heb je vanaf eind juni een PS Plus Essential abonnement nodig. Je leest daar alles over in ons overzicht.