Geliefde game nu tijdelijk gratis op Steam

News
dinsdag, 31 mei 2022 om 12:30
steamf1662720330
Je kunt nu tijdelijk gratis op Steam een zeer-gewaardeerde game claimen. Bomber Crew, een WO2-game uit 2017, is nu namelijk met 100 procent korting te vinden via de webwinkel die bij PC-gamers veelal in gebruik is. Normaalgesproken kost de game 20 euro, dus bespaar nu flink!
Ontwikkelaar Runner Duck en uitgever Curve Games hebben besloten om Steam-gebruikers te trakteren op een leuke verrassing. Steam-game Bomber Crew is namelijk volledig gratis te claimen voor Steam-gebruikers. Iedereen die Steam heeft kan via deze link gewoon de game toevoegen aan zijn bibliotheek en de game vervolgens installeren op zijn PC.
Toch is de game niet alleen op PC beschikbaar. Ook op de Steam Deck draait de game als een zonnetje. De titel is namelijk geverifieerd voor de handheld van Valve, waarvan je onze review hier kunt lezen. Bomber Crew zelf kun je tot en met donderdag 2 juni zelf claimen, dus wees er snel bij voor je kans verkeken is.
Bekijk hieronder de trailer van Bomber Crew!

Bomber Man nu gratis op Steam, maar wat is het eigenlijk?

Bomber Crew is een strategiegame uit 2017 die zich afspeelt gedurende de Tweede Wereldoorlog. Je hoeft alleen niet bang te zijn voor bloederige taferelen, want de artstyle is redelijk kinderlijk. De game valt wel zeer goed in de smaak en krijgt van Metacritic een score van 75.
Die heeft de game vooral verdiend door de diepgaande managementopties en de moeilijkheidsgraad die soms best onverbiddelijk kan zijn. Ook de manier waarop het upgradesysteem werkt, valt bij velen in de smaak. Claim de game dus nu voordat je kans verkeken is.