Gratis PS Plus Essential games voor november 2022 nu bekendgemaakt

News
donderdag, 27 oktober 2022 om 9:00
ps plus ps5f1631005854
Sony heeft de gratis PS Plus Essential games voor november 2022 bekendgemaakt. Zit er iets voor jou bij?
Het is bijna een nieuwe maand en dus het weer tijd voor de bekendmaking van de nieuwe gratis PS Plus games. Ook deze maand kunnen PS Plus abonnees weer drie games gratis claimen voor PS4 en PS5.
Zoals vaker was ook deze maand Dealabs gebruiker billbil-kun de officiële kanalen van Playstation voor met de bekendmaking van de gratis games voor PS Plus Essential voor de komende maand. De onthulling van het lek was nog nét voor de officiële bekendmaking: inmiddels heeft ook Sony de line-up bekendgemaakt. Had billbil-kun het bij het rechte einde?

Gratis games voor PS Plus Essential voor november 2022

Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus altijd bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand.
De komende maand kunnen abonnees van PS Plus Essential kennis maken met drie nieuwe games. De games zullen vanaf dinsdag 1 november 2022 beschikbaar zijn. De games voor november 2022 zijn:
Tot 1 november kunnen de games van oktober 2022 nog gescoord worden:
  • Hot Wheels Unleashed
  • Injustice 2
  • Superhot
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt.
Om ze ook na november te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind november claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen.