‘Deze games zijn in november gratis met PS Plus Essential’

News
dinsdag, 25 oktober 2022 om 16:00
playstation plus newf1655289162
Oktober is alweer bijna voorbij, wat betekent dat we ook bijna toe zijn aan nieuwe PS Plus games. Nu is uitgelekt welke games het komende maand zijn. Het belooft een aardige maand te worden.
PS Plus is dit jaar wat ingewikkelder geworden, maar er is in ieder geval één ding waar we van op aan kunnen: de gratis games van PS Plus Essential. Er begint weer bijna een nieuwe maand, dus het begint ook tijd te worden dat de games die je met dat abonnement kunt claimen worden ververst. Een betrouwbare leaker beweert te weten welke games het deze maand worden.
De informatie is afkomstig van Dealabs-gebruiker billbil-kun. Deze persoon lekt vaker gratis games, bijvoorbeeld het nieuwe aanbod van Game Pass. Ook PS Plus moet er geregeld aan geloven en het is deze maand weer raak. Volgens billbil-kun kun je komende maand de volgende games claimen met PS Plus Essential:
Deze games zouden vanaf 1 november te claimen zijn. Daar heb je ruim een maand de tijd voor, want de periode waarin je ze gratis kunt krijgen loopt af op 6 december. Of die data en de games zelf kloppen zullen we ongetwijfeld snel merken, wanneer Sony zelf bevestigd welke games je in november gratis kunt claimen.

Hoe zit het met de games voor PS Plus Extra en Premium?

Naast Essential zijn er natuurlijk nog twee PS Plus tiers waarmee je gratis games kunt spelen. Welke games dat worden in de komende maand is nog onduidelijk. Overigens is het tegenwoordig ook onduidelijk hoe lang je die games gratis kunt spelen, want Sony vermeldt nergens meer op welke datum PS Plus games weer uit het abonnement verdwijnen.

Populair Nieuws