Dit zijn de gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020

  Sony heeft de gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 mooi op tijd onthuld. Daarmee verrast Sony ons, want in plaats van bekende games krijgen we deze maand een gloednieuwe titel gratis en voor niks. Dit zijn de gratis PS Plus games voor augustus 2020.

  Fall Guys

  Die nieuwe titel is Fall Guys. Mediatonic en Devolver Digital hebben de handen ineens geslagen om de game te ontwikkelen die pas geleden nog in bèta ging. Fall Guys draait om het spelen van minigames tegen andere spelers van over de hele wereld. Als een klein mannetje dat je helemaal zelf kunt aanpassen, neem je deel aan de meest hilarische spelletjes die je moet zien te overleven.

  De game houdt er een soort Battle Royale stijl op na, waarbij telkens spelers afvallen. De spelletjes zijn veelal kort van aard en behoorlijk hectisch. Overleef jij alle spelletjes, dan ben jij de ultieme Fall Guys winnaar.

  Fall Guys komt uit op 4 augustus. Vanaf dat moment is de game direct gratis te spelen op PlayStation 4.

  Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered

  De tweede game die we dezse maand mogen spelen is Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered. Dit is een compleet opgepoetste versie van de campaign van CoD MW2 die je in een aantal uren aan ontzettend toffe shooteractie voorziet. Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered neemt je daarbij mee op iconische missies zoals Cliffhanger, The Gulag en Whisky Hotel met Soap, Price en de rest van Task Force 141. Daarbij kun je natuurlijk weer genieten van de bekende wapens in de game en op zijn tijd een missie in het donker. Ben jij klaar voor de strijd?

  Fall Guys

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.