12 games voor Switch getoond in Nintendo Direct Mini

News
woensdag, 26 augustus 2020 om 17:45
nintendo direct minif1598456074
Als het aankomt op een Direct presentatie, dan is Nintendo niet altijd even duidelijk met de aankondiging. Zo kwam het Japanse bedrijf vandaag met een vrij verrassende Nintendo Direct Mini, waarin 12 games voor de Switch werden getoond.
Eigenaren van de Nintendo Switch zijn momenteel niet heel blij met de aanwas van first party games in de nabije toekomst. Op de remaster van Pikmin 3 zit er voor de rest namelijk niet veel meer in de pijplijn. Gelukkig zijn er ook nog third party games om de line-up van de Nintendo Switch aan te vullen, die vandaag zijn getoond tijdens de Nintendo Direct Mini.
Tijdens de zogeheten Partner Showcase passeerden meerdere titels de revue, waaronder een aantal games die nog niet waren aangekondigd of geen Switch versie zouden krijgen. Zo komt Puyo Puyo Tetris 2 eraan, een puzzelgame die de klassiekers Puyo Puyo en Tetris met elkaar verbindt en meerdere nieuwe modi introduceert. Ook is Just Dance 2021 voor de Switch aangekondigd en zal in november verschijnen.

Ritmische games voor de Switch

Just Dance 2021 is bovendien niet de enige game die langs kwam tijdens de Nintendo Direct Mini voor spelers die houden van ritme. Tijdens de presentatie werden namelijk ook de rhythm games Kingdom Hearts Melody of Memory en Taiko No Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack getoond.
Wil je weten welke games Nintendo nog meer heeft laten zien tijdens de Partner Showcase van de Nintendo Mini Direct, dan kun je hieronder de volledige video van 11 minuten lang bekijken.