Gratis Xbox Games with Gold maart 2022 officieel bekendgemaakt

News
vrijdag, 25 februari 2022 om 18:30
xbox games with gold maart screenshotf1645781563
Elke maand is het weer spannend afwachten welke games we voor onze Xbox gratis kunnen oppikken. De Xbox Games with Gold voor maart zijn in ieder geval bekend en er zitten een aantal leuke titels tussen!
Microsoft geeft gamers al een lange tijd de mogelijkheid om het online gamen te combineren met een leuke deal. Met Xbox Live kan je namelijk niet alleen online gamen, je krijgt ook gratis games met Xbox Games with Gold. De games die we in maart kunnen verwachten zijn bevestigd en we hebben ze dan ook even voor je op een rijtje gezet.

The Flame in the Flood

In deze rogue-like tocht door de rivier baan je je een weg door een post-maatschappelijk Amerika. Door overal spullen te verzamelen hou je jezelf op de been in een poging om de regen voor te blijven. De game is gemaakt door de Art Director van Bioshock en focust op het overlevingsinstinct. Je baant je een weg tussen de wilde dieren en probeert zo goed mogelijk te overleven. De game is op te halen in de gehele maand maart.

Street Power Soccer

In deze arcade voetbal game gaat het om snelheid en trucjes. Neem het op tegen een aantal legendes of tegen vrienden online en domineer het straatvoetbal. De game heeft verschillende modi zoals "Panna cage battles" en "Trick Shot". De game geeft je de vrijheid om jouw team te personaliseren en is gratis op te halen van 16 maart en 15 april.

Sacred 2 Fallen Angel

In Sacred 2 Fallen Angel zit het land van Ancaria diep in de problemen. Het is aan jou om het kwaad te verdrijven of de chaos te vergroten. In deze actie RPG wordt singleplayer gemixt met multiplayer en is er een wereld vol avonturen te ontdekken. De game is op te halen van 1 maart tot 15 maart.

SpongeBob’s Truth or Square

Spongebob is in deze game de geheime formule voor krabburgers kwijtgeraakt. Samen met een aantal van zijn beste vrienden gebruikt hij Plankton’s geheugenmachine om zijn vrolijkste herinneringen weer terug te halen. De game is op te halen van 16 maart tot 31 maart

Populair Nieuws