Epic Games geeft geliefde RPG gratis weg

News
vrijdag, 21 oktober 2022 om 9:00
epic gamesf1645113725
Wekelijks geeft Epic Games gratis games weg. Deze week brengt Epic Games ons naar een post-nucleaire wereld gevuld met nuka-cola in een geliefde RPG.
Het is weer donderdag, dus tijd voor gratis games! De Epic Games Store heeft wekelijks één of meerdere gratis games en daar hoef je niets voor te doen, behalve claimen! Ook deze week is het weer raak. In de Epic Games Store kunnen we deze week maar liefst twee gratis games scoren.

Fallout 3

Het is deze maand 25 jaar geleden dat Fallout het levenslicht zag en dat mag gevierd worden! Epic Games geeft één van de beste games uit de serie gratis weg. Fallout 3 is het eerste deel in de serie waarin afgestapt werd van het isometrische oogpunt en het First Person perspectief geïntroduceerd werd. Dit bleek een schot in de roos, samen met de introductie van het vechtsysteem V.A.T.S. en de RPG eigenschappen S.P.E.C.I.A.L.
Fallout 3 was een groot succes en kreeg meerdere uitgebreide DLCs. De versie die Epic Games nu weggeeft is de Game of the Year editie, dus hier zitten alle DLC delen gratis bij! Spelers kunnen dus hun speelsessie met vele tientallen uren uitbreiden met de DLCs Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout en Mothership Zeta.

Evoland Legendary Edition

Daar blijft het niet bij, Epic Games heeft deze week nóg een game in de aanbieding, namelijk Evoland. Eigenlijk is dit niet eens één game, de game bevat namelijk zowel Evoland 1 als de opvolger Evoland 2. Evoland is eigenlijk een ode aan de RPG, waarbij je de hele geschiedenis van de RPG doorloopt, van de monochroom gekleurde games naar volledige 3D, en door diverse soorten vechtsystemen. De twee games zitten vol humor en verwijzingen naar andere games en klassiekers.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws