Gratis action adventure game op Steam laat je door je brein reizen

News
vrijdag, 03 maart 2023 om 8:00
capsule 616x3531f1677783532
Bedtime Digital Games heeft wat te vieren en geeft daarom een gratis action adventure game weg die je op een tocht door je brein stuurt.
Het zijn mooie tijden voor PC gamers. Niet alleen geeft Epic Games weer een gratis game weg, ook op Steam is een gratis game te scoren! Bedtime Digital Games heeft wat te vieren. Zij brengen volgende week immers een nieuwe game, genaamd Figment 2. Om dat heugelijke feit te vieren, geven ze deze hele week het eerste deel gratis weg.

Scoor nu Figment gratis op Steam

Figment is een action-adventure game die je een surrealistische wereld met muziek, humor en een meerlagig verhaal biedt. Dusty en zijn optimische vriend Piper gaan op avontuur door de verschillende gebieden van het brein, op zoek naar een kracht die verloren gegaan is. Figment is bij uitstek geschikt om nu te spelen, dan kan je volgende week meteen door in het nieuwe deel!
Figment is gratis te claimen tot 9 maart
Figment ziet er schattig uit en speelt lekker weg. De gameplay wordt door sommigen iets te eenvoudig gevonden, maar de muziek en grafische stijl maken veel goed. Wie geen zin heeft Figment op PC te spelen, kan de game ook op consoles spelen. Op de PlayStation en Nintendo Switch is de game niet gratis, maar wel flink afgeprijsd. Op de Xbox is de game vreemd genoeg niet in de aanbieding.

Populair Nieuws