Epic Games maakt de tycoon in je los met gratis city-building game!

News
donderdag, 02 maart 2023 om 17:00
epic games store logof1652972108
Epic Games geeft een city-building game gratis weg waarbij de focus voor de verandering niet ligt op het runnen van een stad, maar op de fabrieken, de productielijnen en winst maken. Scoor deze game snel en wordt een heuse tycoon!
Epic Games is weer vrijgevig en geeft gratis een stedenbouw-game weg. Alleen is de focus dit keer niet het welbehagen van de stedelingen, maar richt je je vooral op de winst!
Voor PC gamers is het elke week feest. Waar console gamers moeten betalen voor een abonnement om toegang te krijgen tot een collectie games, krijgen PC gamers wekelijks gratis games waar ze niets voor hoeven te doen! Epic Games geeft gratis minimaal één game weg zonder dat je daar een abonnement voor hoeft af te sluiten. Je betaalt er dus echt helemaal niets voor!

Rise of Industry

Deze week geeft Epic Games de game Rise of Industry gratis weg. De game lijkt grafisch veel op bekende games als SimCity en Cities: Skylines, maar is toch net even anders. Waar je in Cities: Skylines vooral het stadsmanagement voor je rekening neemt en je dus de belangen van alle bewoners behartigt, ben je hier een echte zakenman met maar één doel: je fabrieken en industrie zo efficiënt mogelijk inrichten en winst maken!
Je ontwerpt en optimaliseert productielijnen, beoordeelt de kostprijs van je producten en zorgt dat je uiteindelijk winst weet te maken. Doe je dat niet, dan is het faillissement dichtbij en is het game over. Je begint met eenvoudige producten zoals kolen, die je rechtstreeks uit de grond kan halen, maar gaandeweg worden de producten ingewikkelder en daarmee ook de productielijnen. Ooit bedacht wat er allemaal nodig is om een pizza te maken? En hoe ga je die pizza uiteindelijk bij de klant krijgen? De uitdagingen stapelen zich op en het is aan jou om die uitdagingen het hoofd te bieden!

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws