Gotham Knights-makers werken aan onaangekondigd project

News
maandag, 22 november 2021 om 16:30
gotham knightsf1649944140
Naast Gotham Knights, zal Warner Bros. Games Montreal ook werken aan een onaangekondigd project.
Hoewel Gotham Knights nog moet uitkomen, werkt Warner Bros. Games Montreal aan een tweede onaangekondigd project. Dit blijkt uit het LinkedIn-profiel van Megan Berry, senior artist. Hierop is te zien dat ze niet alleen aan Gotham Knights werkt, maar ook een ander project.
Er is nog niet veel bekend over het onaangekondigd project. WB Games Montreal heeft tot nu toe alleen nog maar aan Batman-titels gewerkt. Zo is hun debuuttitel Batman: Arkham Origins die in 2013 uitkwam. Verder is er ook Arkham City en vier verschillende DLC-pakketten voor Arkham Knight. Doordat de studio tot nu toe alleen nog maar aan Batman gerelateerde games heeft gewerkt, zal het goed mogelijk zijn dat dit weer een Batman-project zal worden.

Verband Gotham Knights en Batman: Arkham?

Gotham Knights speelt zich af na de dood van Bruce Wayne. Spelers kunnen de karakters, Nightwing, Robin, Red Hood en Batgirl besturen. Elk personage heeft zijn eigen vaardigheden en speelstijl, zo kan Robin bijvoorbeeld teleporteren. De game kan zowel solo worden gespeeld als multiplayer voor twee spelers.
De game bevat enkele overeenkomsten met de Arkham-serie, maar heeft geen verband met de verhaallijn van Batman: Arkham. De gameplay bevat een open wereld van Gotham City waarin spelers het kunnen opnemen tegen villains zoals, Mr Freeze.
Gotham Knights zal eigenlijk dit jaar uitkomen, maar in maart heeft Warner Bros. bekendgemaakt dat de release is uitgesteld naar 2022. De game zal beschikbaar zijn voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Populair Nieuws