Met deze personages kan je spelen in Gotham Knights

Article
zondag, 25 oktober 2020 om 11:00
3724324 gotham knights logo 1f1598121549
Gotham Knights zal gaan over de dood van Batman en hoe de stad hierop reageert. Jij kan spelen met vier verschillende helden die allemaal hun eigen verhaal hebben in de Batman lore. Alle vier hebben verschillende combat skills en mogelijkheden. Je kan helemaal zelf bepalen met wie jij het liefst speelt. Vandaag gaan wij met jullie al deze helden af en vertellen wij jullie wat hun verhaal is.

Robin

Het jongste ‘lid’ van de Batman familie en de meest recente Robin is Tim Drake. Hoewel hij nog jong is is hij ook enorm slim. Tim gelooft met heel zijn hart in de ideologie van Batman en vindt dan ook dat Gotham een held nodig heeft. Dit is wat hem het meest motiveert na Batmans dood in de game, niet het feit dat hij een vriend en mentor verloren is. Robin is een meester in het voeren van mentale strijd vanwege zijn slimheid. Ook is hij net als Batman enorm sneaky en wordt hij niet gezien als hij dat niet wil. Robin vecht met een uitvouwbare quarterstaff. Zijn grote doel is Batman op te volgen als held van de stad in Gotham Knights!

Batgirl

De dochter van de welbekende detective en vriend van Batman, Jim Gordon, zal ook bespeelbaar zijn in Gotham Knights. Barbara Gordon, Batgirl, vindt haar grote kracht in haar pure doorzettingsvermogen. Niks of niemand gaat haar weerhouden van haar doelen bereiken. Haar vader gaf zijn leven voor Gotham en Batgirl wil niets liever dan zorgen dat haar vaders dood niet voor niets was. Na de dood van Batman zal ook zij omhoog moeten stappen om de stad te beschermen. Het leek over te zijn met haar kunsten als vechterbaas nadat ze in een rolstoel kwam te zitten na een gevecht, maar haar vaders dood motiveerde haar keihard te werken aan haar herstel. Barbara is een expert in het hacken van computers en technologische-systemen en ook nog eens enorm vaardig als het aankomt op vechten.

Nightwing

Dick Grayson was de eerste Robin en de meest optimistische van het stel. Deze natuurlijke leider en charmeur groeide op in een liefdevolle circusfamilie en hecht erg veel waarde aan persoonlijke banden. Hierom gelooft hij ook dat een gevecht het alleen waard is als je ergens voor vecht. Het gene waar hij voor vecht zijn altijd de mensen waar hij om geeft. Door zijn tijd in het circus is hij een uitstekende acrobaat geworden en erg vaardig in combat. Hij vecht met zijn twee ‘Escrima stokken’ dus alleen als het echt nodig is. Na een tijd bij Batman ging hij zijn eigen kant op, maar hij hield een goede band met zijn mentor.

Red Hood

Red hood, Jason Todd, was de tweede Robin en splitste op met hem omdat hij het niet volledig eens was met zijn ideeën. Nadat hij terug tot leven werd gebracht in een ‘Lazarus Pit’ kreeg Jason moeite met zijn emoties onder controle houden. Hij was klaar met het feit dat hij altijd maar de dupe was van het corrupte Gotham en besloot over te gaan op meer fatale bestrijdingsmiddelen. Toch zou Red Hood een kogel vangen voor zijn vrienden en zodra hij in de game terugkomt bij de Batman familie besluit hij voor nu weer over te gaan op hun niet fatale manieren. Jason is van de vier het meest gespecialiseerd in combat. Hij kan vechten met allerlei soorten wapens en met een heleboel verschillende stijlen. Deze antiheld twijfelt geen seconde om terug te keren bij de familie zodra hij hoort van Batmans dood.
Niet alleen kan je zelf bepalen welke van de vier helden je speelt, maar je hebt ook nog eens de mogelijkheid om met jouw vrienden te spelen. Je kan namelijk met zijn tweeën de story van de game spelen, wat zorgt voor een unieke ervaring van het spel.

Populair Nieuws