Gotham Knights beta was kort zichtbaar op Steam

News
maandag, 07 maart 2022 om 15:00
3724324 gotham knights logo 1f1598121549
Het lijkt erop dat een beta van Gotham Knights kort op Steam heeft gestaan. Er is nu geen spoor meer van te bekennen, maar de game is nog terug te vinden in SteamDB.
Onlangs zou er op Steam een pagina voor ‘Gotham Knights Playtest’ beschikbaar zijn geweest. Het lijkt er alleen niet op dat het ooit de bedoeling was dat het publiek die kon zien, want hij is snel weer offline gehaald. Ook een Reddit-post met een screenshot is verwijderd. Mogelijk was de beta alleen voor de ontwikkelaars van de game bedoeld.
Wel is de game nog terug te vinden op SteamDB, een website onafhankelijk van Steam die details en statistieken bijhoud van alles wat op Steam beschikbaar is. Daar is te zien dat er 1 speler was in de tijd dat de game publiek te zien was en dat hij zo’n 82,41 GB groot is.
Met die grootte lijkt het waarschijnlijk dat Gotham Knights Playtest een beta was van de volledige game. Dat is opvallend, want er is nog altijd geen releasedatum voor Gotham Knights. Het zou kunnen dat deze beta een voorbode is voor informatie die binnenkort zou kunnen komen.

Wanneer is de Gotham Knights release?

Gotham Knights is de nieuwste game van Warner Bros. Montreal. De studio is bekend van de Batman Arkham games. In deze nieuwe titel speel je niet als Batman, maar als Nightwing, Batgirl, Robin en Red Hood. Zij houden Gotham veilig na Batmans vermeende dood. Het is de bedoeling dat de game dit jaar nog uitkomt.