Google Stadia laat je games nu gratis uitproberen

News
woensdag, 27 oktober 2021 om 15:00
stadiaf1635334003
Google is met Google nog steeds bezig om meer klanten naar het platform te lokken. Iedere gebruiker krijgt nu voor een bepaalde game 30 minuten de tijd om de streamingdienst te ontdekken.
Iedere gebruiker krijgt nu een gratis trial voor de game Hello Engineer op Google Stadia, dat heeft YouTuber Gem ontdekt. Zo krijg je de kans om de streamingdienst te ontdekken, en te zien of het iets voor jou is. Je hoeft alleen maar naar de Stadia website te gaan, inloggen met jouw Google account en je krijgt een 30 minuten gratis proeftijd voor de game Hello Engineer. Deze optie is een test van Google, en zal enkele maanden aanhouden.
Een woordvoerder van Google Stadia heeft aan The Verge al laten weten dat deze gratis proeftijd ook naar andere games zal komen. Het zal niet altijd 30 minuten zijn, en je zult niet altijd dezelfde games als andere gebruikers zien. De games met een gratis trail zullen hier te vinden zijn.

De nieuwe standaard voor Google Stadia?

Het aanbieden van kosteloze demo's kan wel eens een standaard worden voor Google Stadia. Het maken van een demo kost niet veel tijd en is een eenvoudige manier om meer gamers kennis te laten maken met de cloud-gamingdienst van Google. Zeker met de toevoeging van maar liefst 100 nieuwe games aan Google Stadia in 2021. Uiteraard staan er ook gewoon gratis games op de streamingdienst zoals Destiny 2 en Super Bomberman R Online.