Grote The Division 2 update met nieuwe modus verschijnt in 2022

News
woensdag, 27 oktober 2021 om 14:30
the division 2 pre order gaat gepaard met gratis game 147067 2f1635333576
Ubisoft heeft naar buiten gebracht dat een grote update voor The Division 2 in februari 2022 zal verschijnen. Dit maakt het bedrijf bekend in een blogpost. Eerder zou de update al dit jaar verschijnen.
Tom Clancy's The Division 2 is al een tijdje uit, maar sinds de release van de game is Ubisoft de game blijven updaten. Er zou dus ook weer een grote update met nieuwe gamemodus naar de game komen dit jaar, maar nu is het duidelijk geworden dat deze update verplaatst is naar Februari 2022.
De reden dat het team achter de game ervoor gekozen heeft de update later pas uit te brengen, is dat het team vindt dat het meer tijd nodig heeft om een goede update neer te zetten. In de tussentijd zal het team wel kleinere updates en oplossingen voor problemen uitbrengen.

Wat brengt The Division 2 update?

Wat de update precies inhoudt is nog niet bekend. Groot nieuws over de update wordt later nog bekendgemaakt in januari. In de tussentijd kunnen spelers nog meedoen aan online evenementen die horen bij seizoen 7. Seizoen 8 van de game zal tegelijkertijd met de update verschijnen.
Oorspronkelijk was het plan om in 2020 te stoppen met het updaten van de game. Dat besluit is alleen teruggedraaid en er is voor gekozen om langer met updates te blijven komen. In de tussentijd zijn er niet echt grote patches gekomen, maar de update die in februari uit gaat komen gaat volgens Ubisoft daar verandering in brengen.