Google Play Pass abonnement nu voor iedereen beschikbaar

News
maandag, 12 oktober 2020 om 12:30
play passf1602494006
Veel partijen brengen abonnementen uit waarmee je onbeperkt toegang hebt tot talloze games. Google heeft een eigen variant, namelijk Google Play Pass, die al even uitgerold is, maar nu voor iedereen beschikbaar is. Voor 5 euro per maand gebruik je onbeperkt games en apps op je Android apparaat.
Google Play Pass is een Android-abonnementsdienst die je misschien het beste kunt vergelijken met Apple Arcade en de Apple One bundel. Met het abonnement krijg je namelijk voor 4,99 euro toegang tot honderden games en apps, zonder advertenties of in-app aankopen. Zo kun je aan de slag met games als Stardew Valley, Star Wars: Knights of the Old Republic, verschillende SEGA games en Limbo. Verder biedt Google Play Pass onbeperkte toegang tot apps als Photo Studio Pro, fitness apps en meer. Het aanbod wordt volgens Google steeds uitgebreid met nieuwe gratis apps en games.
Een abonnement op Google Play Pass kost 4,99 euro per maand, maar je kunt ook een jaarabonnement afnemen en zo wat voordeel scoren. Je betaalt dan 29,99 euro per jaar. De eerste maand is een proefperiode die voor iedereen gratis is.

Google Play Pass met het hele gezin te delen

Google heeft voor de Google Play Pass een optie beschikbaar gesteld om het abonnement te delen met 'het hele gezin'. Tot maximaal zes mensen kunnen op één abonnement aan de slag met de content. Er is dan sprake van één gezinsbeheerder die alle accounts beheert, dus ook bepaalt wie welke content te zien krijgt. Dit is ideaal voor ouders die hun kinderen niet alles willen laten spelen of zien. Om Google Play Pass te gebruiken is wel een Android 4.4-toestel of hoger nodig.

Populair Nieuws