Media Markt geeft Club-leden flinke korting op tech

  De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken voor techliefhebbers. Winkels zijn volop bezig met het strooien van grote korting. Ook bij Media Markt is nu een speciale actie gaande. Wie club-lid is kan tot wel 20 procent korting verwachten op TV's, laptops en PC's!

  Van 9 tot en met 15 oktober heeft Media Markt een speciale aanbieding voor Club-leden. Wie gratis lid is (of wordt) van de Media Markt Club krijgt tot wel 20 procent korting op actieproducten. Hierbij gaat het om flinke korting op televisies, PC's, laptops en nog veel meer.

  De korting krijg je zodra je inlogt op de website van Media Markt met je Club-login. Wie producten via de webshop bestelt, ziet in de winkelwagen hoe de korting verrekend wordt. Ook als je naar de winkel gaat, kun je profiteren, maar dan moet je wel je Media Markt Clubpas laten scannen.

  Overzicht: Media Markt deals

  In ons overzicht hieronder vind je de aanbiedingen voor TV die nu bij Media Markt te vinden zijn als je lid bent van de Media Markt Club.

  Televisie

  Natuurlijk zijn er nog veel meer aanbiedingen te vinden bij Media Markt op allerlei andere soorten producten. Hieronder vind je de andere categorieën waar je nog goed kunt profiteren!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.