De beste Apple Arcade games op dit moment!

  Apple Arcade is nu gratis te proberen voordat de dienst zijn release krijgt. Er zullen veel exclusieve games gemaakt worden voor het platform. Lees hier de beste Apple Arcade games die je op dit moment kunt spelen!

  5. Frogger in Toy Town

  Op nummer 10 van onze beste Apple Arcade games staat Frogger in Toy Town. Het ooit simpele spel 'Frogger' heeft een flinke upgrade gekregen op Apple Arcade. Voor zoiets kleins als een kikker is alles een obstakel. Dat zul je snel gaan ervaren tijdens het spelen van Frogger in Toy Town. Alles zal op je afkomen en je zult je best moeten doen om door de levels heen te komen.

  Gelukkig heeft de game een redelijk simpele besturing. Het enige dat je hoeft te doen is tikken en swipen om de kikker te besturen. De titel ziet er extreem goed uit op mobiele apparaten en belooft veel speelplezier, zowel thuis als onderweg.

  4. Hot Lava

  Ooit gedroomd om een echte freerunner te worden? In Hot Lava kan die droom tot een bepaalde hoogte uitkomen. Op nummer vier van onze beste Apple Arcade games staat een titel die je letterlijk door je eigen huis kunt spelen.

  In Hot Lava bestuur je een karakter die door vurige omgevingen heen moet springen, rennen, duiken en vliegen. Je kantelt je telefoon om er zo achter te komen welke kant je op moet. Kijk wel uit, aangezien je niet in de hete lava wilt trappen. Niemand wordt daar blij van.

  3. Rayman Mini

  Misschien wel één van de meest iconische helden in videogames heeft het geschopt tot de derde plek op onze beste Apple Arcade games lijst. Niemand minder dan Rayman springt, duikt en slaat zich een weg door vele nieuwe en moeilijke levels op Apple Arcade.

  Het doel van het spel spreekt voor zich. Zorg dat Rayman geen schade oploopt zodat hij het einde van het level kan bereiken. Ken je titels als Temple Runner en Subway Surfers? Dan heb je aan Rayman Mini een extreem goede game.

  2. Sonic Racing

  De geweldige titel Team Sonic Racing heeft zijn overstap van console naar mobile gemaakt. Het is nu mogelijk om Sonic Racing als één van de Apple Arcade games te downloaden. De besturing is ontzettend simpel en de titel zelf is een absoluut pareltje op je smartphone.

  Sonic Racing zal Voor Veel Sonic-fans een geweldige game zijn om te spelen in de trein, bus of gewoon lekker thuis. Je kan zelfs kiezen uit veel van jouw favoriete karakters uit het Sonic-universum!

  1. Oceanhorn 2

  Als klap op de vuurpijl van onze beste Apple Arcade games komt Oceanhorn 2 voorbij. Deze extreem mooie RPG is volop te spelen op de dienst en man, wat een geweldige game is dit. Ooit al een geweldig actie-avontuur op je telefoon gewild? Ga dan nu naar de App Store en download deze titel, want deze zal je uren en uren bezighouden.

  Je speelt gelukkig niet alleen, aangezien je wordt vergezeld door je trouwe companen Trin en Gen. Hak, zwaai en verzamel er op los in Oceanhorn 2, een fantastische game die je wel moet checken op Apple Arcade!

  Dit zijn de beste Apple Arcade games op dit moment

  Het is natuurlijk even wachten totdat Apple Arcade wat meer titels zal gaan toevoegen aan het al indrukwekkende roster, maar met deze titels kun je al aardig aan de slag.

  Oceanhorn - Monster of Uncharted Seas

  Verkijgbaar vanaf 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.