The Stand trailer toont het ultieme gevecht voor de mensheid

  Eén van de meest populaire boeken van Stephen King, The Stand, krijgt een gloednieuwe serie. In de eerste trailer zien we de twee kampen die zijn overgebleven na een dodelijke epidemie en het ultieme gevecht waar ze zich op voorbereiden.

  CBS All Access

  Stephen King heeft een enorme lijst aan boeken geschreven, van korte verhalen tot aan uitgebreide epossen. Onder die laatste categorie valt ook The Stand, volgens velen het beste boek wat de Amerikaanse auteur ooit heeft geschreven.

  Het verhaal is ooit verfilmd tot een miniserie in 1994, maar door een laag budget is de kwaliteit daarvan niet om over naar huis te schrijven. CBS heeft daarom besloten om The Stand opnieuw te verfilmen tot een serie, met een flinke cast en een aantal zeer bekende acteurs. Zo neemt James Marsden (Westworld) de rol van Stu Redman op zich, Alexander Skarsgard (The Legend of Tarzan) speelt de villain Randall Flagg en zelfs Whoopi Goldberg (Sister Act) is in de serie te zien.

  Eerste beelden van The Stand

  CBS heeft nu bovendien de eerste trailer van The Stand getoond. Na een dodelijke epidemie is er nog maar een klein percentage van de mensheid overgebleven in de Verenigde Staten. In plaats van samen te werken om de samenleving weer op te bouwen, worden de overlevers op bovennatuurlijke wijze gestuurd naar één plek: de goede mensen trekken naar Boulder toe, terwijl de criminelen en ander gespuis zich verzamelen in Las Vegas onder leiding van Randall Flagg. Met twee compleet verschillende visies voor de wereld kan het maar op één ding uitlopen: oorlog.

  Check hieronder de eerste trailer van The Stand.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.