GOG trakteert op gratis Lovecraft game

News
dinsdag, 30 augustus 2022 om 16:30
gog logof1655738706
Het is weer tijd om de collectie aan gratis games aan te vullen. De webshop GOG geeft momenteel namelijk een Lovecraft game zonder kosten weg, maar je moet er wel snel bij zijn!
Het is tegenwoordig bijna mogelijk om het hele jaar door games te spelen die gratis worden weggegeven door online winkels. Zo komt de Epic Games Store bijna elke week met een gratis game en soms zijn het erg zelfs meerdere. En als dat niet genoeg is, trakteert Good Old Games - beter bekend als GOG - ons geregeld ook op een gratis game.
Dat is momenteel ook het geval. Via het online platform kan je momenteel namelijk gratis Lovecraft’s Untold Stories aan je collectie toevoegen. Je hebt daarvoor geen abonnement nodig en er zitten ook geen andere addertjes onder het gras. Let er alleen wel op dat je er snel bij bent, want de giveaway loopt af op woensdagmiddag om 15:00.

Griezelen in de wereld van H.P. Lovecraft

Lovecraft’s Untold Stories is een action roguelite die gebaseerd is op de wereld van de schrijver H.P. Lovecraft. De auteur staat bekend om cosmic horror en onvoorstelbare Great Old Ones, zoals Cthulhu, Gol-Goroth en Hastur. In de game kan je dan ook wezens verwachten die je normaal niet zal tegenkomen in een donker steegje.
Als speler stap je in de huid van vijf verschillende karakters, die elk op een ander locatie een mysterie moeten oplossen en moeten vechten tegen vreemde wezens. Heb jij het in je om de geheimen van de Great Old Ones te ontrafelen?