Update - Goedkope PS5 en EA Sports FC 24-bundel hier te pre-orderen!

News
maandag, 25 september 2023 om 16:00
53199520175 92e2110f58 6k1f1695390520
Wie een PlayStation 5 wil kopen kan beter nog een paar dagen wachten. Sony kondigde deze week een nieuwe bundel aan met de PlayStation 5 en EA Sports FC 24. Nu is ook bekend geworden dat deze bundel een flinke korting gaat krijgen!

Update - PS5-bundel nu te pre-orderen

Wil je de voordelige bundel van de PlayStation 5 en EA Sports FC 24 in huis halen, dan moet je nu bij Nedgame zijn. Daar is de bundel namelijk nu te scoren voor een aantrekkelijke prijs.
Origineel bericht:
Gisteren kondigde Sony nog een nieuwe bundel aan, bestaande uit een PlayStation 5 en EA Sports FC 24, de opvolger van FIFA 23. Deze bundel verschijnt op 29 september, de release dag van de meest gewilde sportgame van het jaar. Nu is bekend geworden dat de prijs van deze bundel wel heel prettig voordelig gaat worden. In de folder van het Belgische Carrefour voor de week van 27 september t/m 9 oktober wordt deze bundel namelijk aangeboden voor een zacht prijsje.
De bundel, bestaande uit een PlayStation 5 (disk) console, DualSense wireless controller, een voucher voor de digitale versie van EA Sports FC 24 (full game) en een voucher voor downloadable digitale content, wordt door Carrefour aangeboden voor 489 euro En dat terwijl de reguliere PlayStation 5 al 549,99 euro kost. De prijs die Carrefour vraagt lijkt de gangbare prijs te worden voor deze bundel, die in heel Europa gaat gelden, dus ook bij ons in Nederland.
Deze informatie hebben we te danken aan de bekende leaker Billbil-Kun, dit keer in samenwerking met twitteraar @Vindies_, die de Carrefour catalogus gespot had.
De PlayStation 5 bundel verschijnt op 29 september, maar is vanaf 25 september al te pre-orderen via direct.playstation.com en zal vanaf die datum ook bij de diverse webwinkels te bestellen zijn. Momenteel is de reguliere PlayStation 5 in Sony's eigen webstore uitverkocht, maar bij retailers als bol.com zijn nog wel diverse bundels te koop.

EA Sports FC 24

Vorig jaar zagen we voor het laatst een sportgame van EA met de letters FIFA in de naam. Na een hoog oplopend conflict met FIFA over de afdracht voor het gebruik van de FIFA naam besloot EA een naamsverandering door te voeren. Volgens EA verandert er meer aan de game dan alleen de naam. Wie dat zelf wil uitzoeken en een abonnement heeft op Game Pass Ultimate of EA Play, kan deze week maar liefst 10 uur met de game aan de slag. In die tijd krijg je toegang tot de hele game, inclusief Ultimate Team.
EA Sports FC 24 verschijnt op 29 september. Niet alleen op de PlayStation 5, maar ook de PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.
Dit bericht is bijgewerkt op 25 september 2023.