Scoor nu goodies en andere toffe prijzen van Nedgame bij XGN.nl

News
vrijdag, 11 november 2022 om 16:30
nedgame logo headerf1668180081
Eerder deze maand hebben XGN.nl en de Nederlandse retailer Nedgame een exclusieve samenwerking aangekondigd. Dat is ook goed nieuws voor jou, want je kan nu goodies en andere toffe prijzen winnen!
Op de frontpage is sinds het begin van november een nieuwe knop te vinden. Deze brengt je direct naar de speciale Nedgame-pagina, waar je allerlei artikelen en nieuwsberichten kan vinden over de nieuwste sales, unieke producten en de hoogste kortingen bij Nedgame. Zo blijf je altijd op de hoogte van er allemaal speelt bij de bekende gamewinkel.
Je kan bovendien ook kans maken op mooie prijzen op de Nedgame-pagina. Elke maand zullen we namelijk een pakket met goodies, press kits en andere mooie spullen verloten! Wat moet je doen om daar kans op te maken? Dat is heel simpel: doe actief mee op de pagina en reageer op nieuwsberichten en artikelen. Zo blijf je dus niet alleen op de hoogte van de beste deals, maar maak je ook nog eens kans op een heel tof pakket! Wij zullen de winnaars persoonlijk benaderen voor de adresgegevens.

Wat kan je vinden bij Nedgame?

Nedgame is al jarenlang een vaste en vertrouwde naam voor gamers in Nederland. Het bedrijf heeft niet alleen tien winkels die te vinden zijn door het hele land, maar ook een webshop waar je van alles kan vinden. Niet alleen games, maar ook consoles, merchandise van allerlei franchises, trading card games en retro systemen.
Bij Nedgame vind je bovendien exclusieve releases van games, limited run games en geïmporteerde titels! Daarnaast kun je er je oude games inruilen voor online shoptegoed, of contant uit laten betalen.