Reageer en Win: God of War Ragnarok Jotnar Edition

Article
vrijdag, 11 november 2022 om 17:30
god of war ragnarok headerf1671704240
God of War Ragnarok is eindelijk deze week uitgekomen. En dat is niet het enige goede nieuws voor fans van de reeks. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk de God of War Ragnarok Jotnar Edition weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we The Chant voor de PlayStation 5 en een tof prijzenpakket weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaar van The Chant pakket is geworden... Patrikov!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - God of War Ragnarok Jotnar Edition

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week betekende eindelijk de release van God of War Ragnarok. De game was gelukkig het wachten waard en is dan ook overladen met lovende kritieken. Ook op XGN.nl werd de nieuwe PlayStation-exclusive getrakteerd op een prachtige 9,8! Als je God of War Ragnarok nog niet in huis hebt, maar ondertussen niet kan wachten om met de game aan de slag te gaan, dan hebben we goed nieuws voor je.
In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk de God of War Ragnarok Jotnar Edition weg ter waarde van 269,99 euro! Dit is de ultieme versie van de nieuwe God of War en het pakket is zelfs nog voller dan de Collector's Edition. Zo kan je onder andere een prachtige replica van Thor's hamer Mjölnir verwachten, Brok's dice set, een drietal pinnen, de soundtrack op vinyl, twee Vanir Twin carvings en natuurlijk de game zelf!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
god of war ragnarok jotnar editionf1668180919

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).