God of War Ragnarok spelers worden 'sterk aangeraden' Day 1 patch te installeren

News
woensdag, 09 november 2022 om 11:00
god of war ragnarok headerf1671704240
Vanaf vandaag kunnen spelers eindelijk aan de slag met God of War Ragnarok. Maar voordat je begint aan het avontuur van Kratos, word je ‘sterk aangeraden’ door Santa Monica Studio om de Day 1 patch te installeren.
We hebben er lang om moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk tijd voor de release van God of War Ragnarok. Net zoals veel andere games tegenwoordig gaat de lancering gepaard met een nieuwe patch, de zogeheten Day 1 patch.
Ontwikkelaar Santa Monica Studio raadt spelers sterk aan om de patch ook daadwerkelijk te downloaden en installeren. De update komt namelijk met een heel scala aan verbeteringen. Op de website van de ontwikkelaar is te lezen dat er ruim 200 veranderingen worden toegepast door middel van de patch.
Zo gaat onder andere het gedrag van je companions op de schop, evenals de in-game kompas, zodat je je beter kan oriënteren. De timing van de dialogen wordt ook iets aangepast, zodat de gesprekken natuurlijker aanvoelen. De update gaat er daarnaast voor zorgen dat je minder last hebt van crashes en een instabiebele framerate.

Veel lof voor God of War Ragnarok

De aanpassingen moeten ervoor zorgen dat God of War Ragnarok nog een stukje beter wordt, al lijkt dat bijna onmogelijk. In onze review kreeg de game namelijk veel lof. Zo wordt het epische verhaal geprezen, het verbeterde vechtsysteem, de memorabele cast en meer variatie. Alleen het fast travel-systeem had wat ons betreft iets meer aandacht mogen krijgen van de ontwikkelaar.

Populair Nieuws