Profiteer nu van veel korting op deze games!

Article
donderdag, 30 juni 2022 om 16:30
20211005lostjudgment1f1633467615
Heb je je spaargeld net uitgegeven aan een mooie vakantie, maar wil je de komende maanden ook van een paar toppers genieten, dan hebben we goed nieuws. Je kan nu namelijk profiteren van veel korting op deze games!

Lost Judgment

In 2019 verrastte ontwikkelaar Rya Ga Gotoku Studio met Judgment, een spin-off van de Yakuza-reeks - de gamereeks waarmee de ontwikkelaar bekend is geworden. Daar is vorig jaar een vervolg bijgekomen in de vorm van Lost Judgment. En je kan de game nu lekker goedkoop scoren!
In Lost Judgment ga je opnieuw aan de slag met privé-detective Takayuki Yagami. Hij wordt ingehuurd om te achterhalen of er gepest wordt een op een middelbare school van hoog aanzien, omdat er een paar jaar eerder al een zelfmoord is gepleegd en vlak daarvoor een docent is verdwenen. De zaak wordt alleen wat ingewikkelder wanneer de vader van de overleden student, die politie-agent is, wordt opgepakt voor seksuele intimidatie en zegt dat de docent in kwestie dood is.
Tijdens het onderzoeken van de zaak moet Yagami natuurlijk geregeld zijn vuisten laten spreken - het is en blijft immers een Rya Ga Gotoku game - waarbij je dezelfde vechtstijlen kan gebruiken uit Judgment. Daarnaast kan je ook aan de slag met een nieuwe stijl, Snake, dat gebaseerd is op aikido. Een ideale game dus voor liefhebbers van detectives en fighting games!
hitman 3 reviewf1611072748

Hitman 3

Ben je iemand die zijn creatieve geest op andere manieren wil gebruiken dan het oplossen van ingewikkelde zaken, dan is Hitman 3 misschien wel iets voor je. De iconische Agent 47 reist namelijk weer de wereld af om meerdere doelwitten uit te schakelen op de meest exotische locaties - van een groots feest in Dubai tot aan een klassiek landhuis in Engeland.
Natuurlijk mag je op locatie helemaal zelf kiezen hoe je te werk gaat. Zo kan je vermomd langs vijanden lopen, sluiproutes vinden om ongezien van punt A naar punt B te komen of simpelweg je wapens tevoorschijn trekken en iedereen neermaaien. Bij het omleggen van je doelwit heb je ook een heel scala opties, waardoor je het ook eruit kan laten zien als een onschuldig incident.
Hitman 3 is bovendien het laatste deel van een ijzersterke trilogie, dat van start is gegaan met het episodische Hitman uit 2016. Ontwikkelaar IO Interactive heeft aangegeven dat we de bekende huurmoordenaar voorlopig niet gaan terugzien, dus als je het huidige slotstuk van Agent 47 mee wil maken, dan moet je nu profiteren van de mooie korting op Hitman 3.
scekub1f1637308970

Just Dance 2022

Wil je deze zomer fit op vakantie op het strand aankomen, dan doe je er goed aan om Just Dance 22 nu goedkoop te scoren. Velen vinden de gebruikelijke manieren om af te vallen normaal geen leuke activiteit, maar met de dansgame van Ubisoft kan je fit en gezond worden op een leuke manier.
Zoals je waarschijnlijk wel verwacht mag je in Just Dance 2022 gaan dansen op een hele lijst aan nummers, die volstaan met de grootste hits van het moment, maar ook klassiekers. Zo staan er nummers op van Imagine Dragons, Billie Eilish en Justin Timberlake tot aan Anastacia. Als je behoefte hebt aan nog meer nummers, dan kan je ook gebruikmaken van de abonnementsdienst Just Dance Unlimited.
Om samen te dansen met je vrienden heb je daarnaast niet meer een aantal dure, speciale controllers nodig. Via de Just Dance app kan je namelijk gewoon je smartphone als controller gebruiken, waardoor iedereen in een handomdraai kan meedoen. Let er alleen wel op dat je je smartphone tijdens het dansen niet door de kamer gooit.
ori 1f1656080841

Ori: The Collection

Liefhebbers van platformers kunnen de laatste jaren genieten. Elk jaar komen er namelijk wel een paar sterke titels tot regelrechte toppers uit. Denk bijvoorbeeld aan Cuphead en de de games van Moon Studios: Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps. Die laatste twee titels kan je nu samen scoren in een goedkope bundel, namelijk Ori: The Collection.
In Ori and the Blind Forest maken spelers kennis met Ori, een kleine witte geest, en Sein, de ogen van de Forest's Spirit Tree. Samen moeten ze een weg vinden door prachtige levels in het bos van Nibel. Daarbij kan Ori springen en klimmen om door de wereld te komen, terwijl Sein kan afrekenen met vijanden en obstakels via het afvuren van Spirit Flames.
In de sequel Ori and the Will of the Wisps bestuur je alleen Ori, maar krijg je wel nieuwe mogelijkheden tot je beschikking. Zo kan Ori nu ook zelf vechten en kan hij vaardigheden vrijspelen om andere gebieden in het bos te bereiken. Ben je een fan van platformers, dan mogen deze games zeker niet ontbreken in je collectie!