'God of War Ragnarok is 2 keer zo groot als origineel'

News
donderdag, 22 september 2022 om 10:00
god of war ragnarokf1671538295
Het ziet er naar uit dat God of War-fans in november hun PlayStation 4 mogen leegvegen. De grootte van de game is via Twitter gelekt en toont dat de game meer dan 90 GB groot is. Ten opzichte van de 2018-game is dat bijna twee keer zo groot.
God of War Ragnarok lijkt op PlayStation 4 maar liefst 90,6 GB op te gaan slokken. Zo blijkt uit een tweet van PlayStation Game Size. Het Twitteraccount zit er altijd bovenop wanneer nieuwe data rondom de grootte van games lekt.
Woensdag zou de downloadpagina van de nieuwe game van Santa Monica Studio geüpdatet zijn met de informatie. Wel stelt de informant dat de downloadgrootte nog niet helemaal definitief is, want de grootte kan per regio verschillen. Tevens lijkt het hier om de versie te gaan zonder updates, iets wat vaak voor de release nog wel eens kan gebeuren en de grootte kan beïnvloeden.

God of War Ragnarok grootte mogelijk kleiner op PS5

Over de PlayStation 5 grootte is nog niet veel duidelijk. De versie voor de nieuwste console van Sony kan aanzienlijk kleiner worden. Dit is voor een scala van PS5-games het geval. De PlayStation 5 kan de data namelijk een stuk compacter opslaan en zo de bestandsgrootte beperken.
God of War Ragnarok staat gepland om te verschijnen op 9 november 2022. In het tweede deel van de Noorse saga staan Kratos en Atreus voor een nog grotere uitdaging dan in de 2018-game, want Ragnarok is begonnen en dus dreigt het rijk waarin de twee wonen compleet verwoest te worden. Hoe dat afloopt, kun je in november zelf ontdekken.

Populair Nieuws