God of War Ragnarok Collector’s Edition mist vrij belangrijke inhoud

News
donderdag, 10 november 2022 om 14:30
god of war ragnarokf1671538295
Veel fans keken al maanden, zo niet jaren uit naar God of War Ragnarok. Deze week was het eindelijk zover dat de game op de mat lag. Maar sommige spelers missen een essentieel onderdeel van hun Collector’s Edition: de game.
Veel God of War Ragnarok spelers zijn helaas nog niet daadwerkelijk God of War Ragnarok spelers. In verschillende exemplaren van de Collector’s Edition ontbreekt namelijk de game. De inbegrepen downloadcodes zijn alleen voor exclusieve DLC.
Aangezien de Collector’s Edition de game niet op een disc levert zitten veel spelers, vaak de grootste fans van de franchise, nu zonder game. Opvallend genoeg zijn er nog meer problemen, want verschillende fans melden ook dat de steelbook die in de Collector’s Edition zou moeten zitten ontbreekt. Twitteraar @HelpUsSMS verzamelt gevallen van incomplete Collector’s Edition.
Het is momenteel niet helemaal duidelijk of dit probleem ook in Nederland voorkomt. Het is goed mogelijk dat het buiten de VS niet gebeurt, afhankelijk van waar de pakketten worden samengesteld. Mocht jouw exemplaar van de game niet compleet zijn, dan kun je natuurlijk contact opnemen met de klantenservice van Sony.

Eerder kritiek op Sony Collector’s Edition

Opvallend genoeg is dit de tweede keer in relatief korte tijd dat Sony kritiek krijgt vanwege een Collector’s Edition. In september werden exemplaren van de Firefly Edition van The Last of Us Part 1 niet al te best verpakt voor ze op de post gingen. Veel klanten zaten daardoor met beschadigde dozen en stripboeken.