Volg live onze God of War Ragnarok stream en win een dikke prijs!

Article
donderdag, 10 november 2022 om 15:00
god of war ragnarok headerf1671704240
Deze week is het tijd voor de volgende livestream van XGN. Als Kratos trekken wij ten strijde in God of War Ragnarok, waarbij we tegelijkertijd de nieuwe SSD’s van Western Digital testen. En als je live inschakelt, kan je bovendien een dikke prijs winnen!
Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week komt eindelijk God of War Ragnarok uit. Het avontuur is nog een stuk groter dan de ijzersterke game uit 2018 en dat heeft Santa Monica Studio mede voor elkaar gekregen dankzij de nieuwe hardware in de PlayStation 5. Maar als je nog snellere laadtijden wil hebben, of de game overal wil spelen, dan zijn daar ook mogelijkheden voor.
Tijdens de God of War Ragnarok Twitch-stream op donderdag 15:30 gaan wij niet alleen aan de slag met het avontuur van Kratos en Atreus, wij stellen tegelijkertijd de nieuwe SSD’s van Western Digital op de proef. Met de WD_Black SN850 kan je de SSD in de PS5 een mooie upgrade geven, terwijl de WD_Black P40 je in staat stelt om je games overal mee naartoe te nemen en te profiteren van snelle laadtijden.
western digital wd black p40f1667820963

Win een portable Western Digital SSD!

Volg je aankomende donderdag de stream, dan kan je niet alleen live de fenomenale PlayStation-exclusive aanschouwen, je maakt ook nog eens kans op een heel erg dikke prijs! We testen namelijk niet alleen de Western Digital WD_Black P40, we geven er ook nog eens eentje weg aan een heel erg gelukkige winnaar. Deze portable SSD is niet alleen te gebruiken op de PlayStation 5, maar ook de PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.
Wat moet je doen om kans te maken op deze vette prijs? Dat is heel simpel. Schakel donderdag in voor de stream op het Twitch-kanaal van XGN en doe gezellig en actief mee. De WD_Black P40 zal aan het einde uitgereikt worden aan degene die zich van de beste kant laat zien tijdens de livestream.
Dit artikel is in samenwerking met Western Digital.