Gloednieuwe open-world game nu al voor de helft van de prijs

News
maandag, 21 november 2022 om 13:30
sonic frontiersf1668414103
Verschillende webwinkels gooien recente games al lekker in de sale in aanloop naar de Black Friday gekte. Zo is er vandaag een wel hele recente open-world game afgeprijsd en bijna voor de helft van het geld te koop. Sonic Frontiers is namelijk is op alle platformen afgeprijsd in meerdere webwinkels, dus sla nu je slag!
Het zijn duidelijk de weken waarin we onze inkopen wat betreft games moeten doen, want elke dag komen er interessantere Black Friday deals voorbij. Zo is Sonic Frontiers, het nieuwe avontuur van Sonic, nu wel heel goedkoop te krijgen. Verschillende webwinkels laten de prijs sneller zakken dan dat de blauwe egel rennen kan. bol.com laat de prijs zakken op alle platformen naar 34,99 euro, net als Amazon.nl. Een interessante prijs, maar het kan goedkoper moet MediaMarkt gedacht hebben. Het resultaat: Sonic Frontiers nu goedkoper dan ooit en op alle platformen al voor 29,99 te koop!

Sonic Frontiers niet de enige recente afgeprijsde game

Sonic Frontiers is pas sinds 08 november 2022 uit en daarmee een van de meest recente games die afgeprijsd zijn. Het Sonic avontuur is niet de enige nieuwe game in de sale. Talloze games zijn ontzettend goedkoop te koop. Zo kun je God of War Ragnarök nu al voor de laagste prijs ooit kopen en laat MediaMarkt Horizon: Forbidden West voor een spotprijs over de digitale toonbank gaan.
Wij hebben handige Black Friday overzichten voor jullie klaar staan, waar alle deals op een rijtje gezet zijn. Zo kun je de beste Black Friday 2022 Deals rustig nalezen, waaronder de bol.com Black Friday 2022 deals of, als je dat fijner vindt, top 10 deals zoals de 10 beste Black Friday 2022 deals van bol.com. Ook platform-specifiek hebben we overzichten staan zoals de beste PS5 Black Friday 2022 deals.

Populair Nieuws