Deze games komen in november nog naar Game Pass

News
dinsdag, 15 november 2022 om 17:00
xbox game passf1628271615
De helft van de maand is voorbij en Pentiment is uit. Als je een beetje op de hoogte bent van hoe Xbox de Game Pass games bekendmaakt zullen de allarmbellen al hebben gerinkeld. En inderdaad: vandaag zijn de Game Pass games voor de rest van de maand bekendgemaakt.
Game Pass games komen per maand in twee golven. De eerste golf van november is afgesloten met Obisidians Pentiment (een heel goede game, overigens) en dus is het tijd voor de tweede golf. Die begint nog niet vandaag, maar de eerste games komen wel snel.
Vanaf 17 november tot en met het einde van de maand komen er namelijk nog acht games naar Game Pass. Een aantal daarvan is zelfs gloednieuw. We zetten ze hieronder op een rijtje.
Er is dus weer genoeg om in de komende twee weken uit te proberen. Meer over deze games kun je lezen op de site van Xbox. Game Pass staat inmiddels goed vol met mooie games, dus ook als deze acht je niet per se aanspreken, is er genoeg te vinden dat je misschien wel leuk vindt.

Welke games verdwijnen weer van Game Pass?

Helaas gaat elke golf nieuwe Game Pass titels ook gepaard met het vertrek van een aantal andere games. Deze maand gaat Warhammer 40,000: Darktide bijvoorbeeld ten koste van Warhammer 40,000 Battlesector en moet ook Final Fantasy XIII-2 de dienst verlaten. Ze verdwijnen op 30 november en tot die tijd kun je ze met korting kopen in de Xbox Store.

Populair Nieuws