Scoor bij Game Mania korting door te gamen op PlayStation

News
woensdag, 16 november 2022 om 9:00
Game Mania heeft al een lange tijd de XP loyaliteitsprogramma. Hiermee verzamel je XP door aankopen te doen of opdrachten te voltooien, zo ontvang je ook weer kortingen. Nu heeft Game Mania dit systeem uitgebreid met behulp van PlayStation trophies.
Op de Game Mania website verdien je badges en munten door verschillende opdrachten te doen. De munten kun je inruilen voor kortingen. Dit systeem is nu uitgebreid met een nieuwe selectie van badges. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om je PlayStation account met die van Game Mania te koppelen. Zo kan de winkel bijhouden welke trophies je krijgt bij het spelen van de games op de PS4 en PS5 consoles.
Er zijn 28 badges gerelateerd aan dit nieuwe systeem. Het verschilt wel per badge hoeveel munten je er voor kan krijgen. Voor het behalen van één zilveren trophy krijg je bijvoorbeeld 20 munten, maar voor het halen van 100 bronzen trophies krijg je er 100. Het aantal munten dat je voor deze badges kunt krijgen ligt tussen de 10 en 400. Je kunt deze munten inwisselen voor verschillende coupons die korting geven bij Game Mania of hun partners. Als je de munten niet inwisselt krijg je een tegoed van 7,50 bij het behalen van 4000 munten.

Hoe verbind ik mijn Game Mania en PlayStation accounts?

Game Mania heeft een uitgebreide tutorial geplaatst waarin wordt uitgelegd hoe je de profielen aan elkaar koppelt. Het kan wel twee dagen duren voordat je PlayStation account aan die van Game Mania gekoppeld is, het wordt namelijk eerst geverifieerd.

Populair Nieuws