‘Gloednieuwe Bethesda game wordt snel onthuld’

News
dinsdag, 24 januari 2023 om 16:30
xbox series x xbox series sf1628074558
De eerste maand van 2023 is bijna achter de rug en het wordt zo langzamerhand misschien tijd voor wat game-onthullingen. Xbox heeft binnenkort gelukkig iets op de planning staan. Volgens een nieuw gerucht kunnen we daar een gloednieuwe game verwachten.
Er is een aantal titels, waaronder Redfall, waarvan we weten dat ze voorbijkomen in de Developer_Direct die Microsoft binnenkort uitzendt. Maar de exacte inhoud van die showcase is nog onbekend. Volgens een bekende leaker gaan we er waarschijnlijk een nieuwe titel van Tango Gameworks en Bethesda (beide dochterondernemingen van Zenimax) zien.
Die informatie komt van Billbil-kun op Twitter, die vaak verantwoordelijk is voor kloppende informatie over nieuwe Game Pass-titels en PS Plus games. Volgens Billbil-kun heet de game Hi-Fi Rush en zal hij in standaard en deluxe-edities verkrijgbaar zijn. Meer weet hij niet te melden.
Maar via het forum ResetEra is ook mogelijke concept art voor de game te zien. Daaruit blijkt dat de game waarschijnlijk een sci-fi shooter is. Dat is een interessant uitstapje voor de ontwikkelaar van de game, aangezien Tango Gameworks voorheen alleen horror-titels als The Evil Within en Ghostwire: Tokyo heeft gemaakt.

Wanneer wordt Hi-Fi Rush onthuld?

Zoals gezegd is het goed mogelijk dat deze game wordt getoond in de Developer_Direct van 25 januari. Deze wordt uitgezonden om 21.00 uur Nederlandse tijd. Billbil-kun kan overigens niet beloven dat de game tijdens deze showcase onthuld wordt, hij meldt alleen dat de onthulling snel komt.