PlayStation App krijgt een enorme update!

  De app van PlayStation heeft een grote update gekregen. Deze verbetering moet ervoor zorgen dat de app een stuk beter te gebruiken is met de PlayStation 4. Ook met de komst van de PlayStation 5 voor de deur is het natuurlijk belangrijk dat de spelers een zo goed mogelijke ervaring hebben met de app.

  Natuurlijk is de PlayStation app beschikbaar voor zowel iOS (minimaal versie 12.2), als Android (minimaal versie 6.0). De app kent een aantal grote veranderingen en verbeteringen. De gebruikersinterface is sterk op de schop gegaan.

  Als je op het hoofdscherm komt zie je niet alleen welke vrienden er online staan, maar ook welke games ze aan het spelen zijn. Ook heb je vanaf nu de mogelijkheid om een stuk meer informatie te krijgen over de spellen die jij zelf speelt.

  De grootste en misschien ook wel beste verandering is dat je niet langer een aparte app nodig hebt om berichten te sturen naar jouw vrienden. Vanaf nu zit deze optie bij de PlayStation App verwerkt in plaats van dat het nodig is om hiervoor PS Messages te downloaden. Dit is niet het enige, want party’s aanmaken is vanaf nu ook mogelijk via de app. Dit kan met maximaal 15 anderen. Je kan praten via de voicechat op je telefoon.

  Verder is de store ook geüpdatet. Je hebt nu de mogelijkheid jouw gekochte games direct te kunnen downloaden op jouw console, door dat via de app te regelen. Ook kan je games via de app opstarten op je console en je opslag beheren. De PlayStation App zal vanaf 19 november beschikbaar zijn in Nederland.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.