Multiplayer modus Ghost of Tsushima nu ook los te koop

News
vrijdag, 03 september 2021 om 15:30
ghost of tsushima headerf1619014802
Ontwikkelaar Sucker Punch heeft niet stilgezeten sinds de release van Ghost of Tsushima. Zo heeft de studio onder andere een multiplayer modus voor de game gemaakt, die je nu ook als standalone game kan scoren.
Bij de release van Ghost of Tsushima vorig jaar was de game een echte singleplayer ervaring. Sindsdien heeft Sucker Punch alleen meerdere nieuwe content uitgebracht voor game, waaronder Ghost of Tsushima Legends: een multiplayer modus die via een gratis update aan de game is toegevoegd.
In de modus moeten twee tot vier spelers het in co-op opnemen tegen vijanden die gebaseerd zijn op Japanse folklore en mythologie. Elke speler zal daarnaast spelen als één van vier verschillende klassen.
Als je geïnteresseerd ben in de multiplayer modus van Ghost of Tsushima, maar daardoor niet de volle pond voor de game wil neerleggen, dan hebben we goed nieuws. Ghost of Tsushima Legends is namelijk nu ook te koop als standalone game. Legends is via de PlayStation Store te koop voor 19,99 euro.

Meer modi voor Ghost of Tsushima

Spelers die Legends aanschaffen kunnen vandaag ook aan de slag met een nieuwe modus. Tegelijkertijd met de lancering van de standalone versie zal namelijk ook Rivals worden geïntroduceerd. In de modus zullen twee teams het tegen elkaar moeten opnemen, maar niet direct. Door vijanden te verslaan zal je een resource genaamd Magatama vergaren, waarmee je de voortgang van het andere team weer kan vertragen.
Naast Ghost of Tsushima Legends heeft de game van Sucker Punch recent ook nog een andere versie gekregen in de vorm van de Ghost of Tsushima Director’s Cut. De nieuwe editie voegt een compleet nieuw eiland toe en zorgt voor een aantal technische verbeteringen.